ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ

Αν αποφεύγεις την ζάχαρη, αυτή εδώ η λύση θα σβήσει κάθε σου λαχτάρα για γλυκό. Ειναι τα σοκολατάκια που θα γίνουν το αγαπημένο σου σνακ…λίγα υλικά ,εύκολη διαδικασία και απο γεύση όνειρο. Ρυζογκοφρέτες , μπανάνα , χουρμάδες και φυστικοβούτυρο ενώθηκαν και δημιούργησαν έναν έρωτα μεγάλο. Ήρθε και η σοκολάτα απο πάνω και ολοκλήρωσε αυτή την ευτυχία. Έχω χρησιμοποιήσει σοκολάτα γάλακτος γιατί αυτήν είχα στο ντουλάπι μου και φώναζε φτιάξε με κάτι κρυώνω….αλλά εσύ μπορείς να βάλεις ότι σοκολάτα θέλεις…με στέβια, κουβερτούρα, λευκή είναι έτοιμα να δεχτούν κάθε σου πρόταση.

16 σοκολάτακια

ΥΛΙΚΑ

5 ρυζογκοφρέτες (κλασικές χωρίς γεύση)

1 μπανάνα (ώριμη)

4 βασιλικούς χουρμάδες

2 κουτ σούπας φυστικοβούτυρο

ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

200γρ σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος

16 σοκολατάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

θρυμματίζουμε στον ηλεκτρικό τρίφτη τις ρυζογκοφρέτες , αφού θρυμματιστούν προσθέτουμε τους βασιλικούς χουρμάδες , την μπανανα και το φυστικοβούτυρο. Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα που δεν θα κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε σε μπαλάκια μέγεθος καρυδιού. Στην συνέχεια λιώνουμε την σοκολάτα σε ένα μπεν μαρί. Βουτάμε ένα ένα σοκολατάκι μεσα στην σοκολάτα και τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί. Αφήνουμε για μερικές ώρες να παγώσουν στο ψυγείο. Καλή επιτυχία!