ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Καλώς ήρθες στην μαγειρική σελίδα μου, ονομάζομαι Έλενα και είμαι αθεράπευτα ρομαντική. Πιστεύω στη δύναμη της αγάπης και στην αξία της δικαιοσύνης. Βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων, και προσπαθώ να δημιουργώ όμορφες στιγμές και αναμνήσεις σε κάθε μου βήμα.

Το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου ανήκει στο φαγητό, αγαπώ τη μουσική, τα ταξίδια στα βουνά και τα ανίψια μου. Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την κουζίνα μου και χωρίς την μαγεία των Χριστουγέννων. Οι γεύσεις για μένα είναι αναμνήσεις …. δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνω γεύση στην ζωή!!!

Κάθε συνταγή μου είναι και μια γλυκιά ιστορία πασπαλισμένη με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου…. αγάπη και μεράκι!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη γιατί ήθελα να μοιραστώ αυτό που ζω καθημερινά στην κουζίνα μου. Πιστεύω ότι η αληθινή αξία των πραγμάτων είναι όταν μοιράζεσαι και αγαπάς.

Θα βρεις πολλές συνταγές μου και στο petrosmaounatzis.com

Εάν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου ή να μου στείλεις φωτογραφίες με τα πιάτα που δημιουργείς, μπορείς να με βρεις στο elena.xondrogianni@gmail.com. Η χαρά που μου δίνεις είναι τεράστια.

Σε φιλώ

Έλενα Χονδρογιάννη

Ακολούθησε με στο instagram και στο facebook θα χαρώ πολύ!!!