Ένα πανεύκολο φαγητό που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις. Σολομός με ζυμαρικά βουτηγμένα μέσα σε μια υπέροχη λευκή σάλτσα με ντοματίνια και άνηθο… Θα το έχεις έτοιμο σε δέκα λεπτά και θα συναρπάσει τους πάντες. Ρίξε μπόλικο φρέσκο πιπέρι επίλεξε ένα ωραίo άσπρο κρασί και καλή απόλαυση !!!
Η συνταγή δική σου με αγάπη…#enjoy_the_moment
Υλικά
3 μερίδες
2 φιλέτα σολομού κομμένα κομματάκια(αφαιρέστε το πετσάκι τους)
200 γρ ντοματάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σφηνάκι άσπρο κρασί
1 ματσάκι άνηθο
1 σκελίδα σκόρδο
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
200 ml κρέμα γάλακτος
φρέσκο πιπέρι
αλάτι
500γρ ζυμαρικά
Εκτέλεση
Αφού κάψει το λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα ρίχνουμε τα κυβάκια του μισού σολομού με τον άνηθο το σκόρδο και ανακατεύουμε (τα άλλα μισά τα έχουμε κόψει και τα έχουμε ρίξει σε ένα μπολ μέσα στην κρέμα γάλακτος ώστε να τραβίξουν υγρασία και να είναι ζουμερά)συνεχίζουμε σβήνοντας με το άσπρο κρασί,αφήνουμε να εξατμιστεί
Προσθέτουμε τα ντοματάκια,αλάτι,πιπέρι ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν και να βγάλουν τα υγρά τους.Τέλος προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος με τον υπόλοιπο σολομό
Αφήνουμε να χυλώσει και είμαστε έτοιμοι 10 λεπτάκια περίπου!
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα…(Το φαγητό αυτό το φτιάχνουμε και το σερβίρουμε κατευθείαν).Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Καλή επιτυχία1
You must be logged in to post a comment.