Αποτελεί το πιο νόστιμο και γρήγορο πιάτο, είναι μια γευστική απόλαυση ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που όλοι θέλουμε να φάμε γρήγορα και νόστιμα. Έχω φτιάξει άπειρες συνταγές με γαρίδες και ζυμαρικά, αυτήν την αγάπησα λίγο παραπάνω γιατί μπερδεύει γεύσεις που ταιριάζουν απίστευτα μεταξύ τους. Ιδανικό για δείπνο με δυο ,αλλά και για καλοκαιρινή μάζωξη με παρέα στο μπαλκόνι….Συνδύασε το με παγωμένο λευκό κρασί και άσε την γεύση να σε ταξιδέψει….Η συνταγή δική σου με αγάπη…#enjoy_the_moment
ΥΛΙΚΑ
500γρ Γαρίδες
1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι
1 λεμόνι Χυμό λεμονιού
1 σφηνάκι Ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ξηρό Κρασί λευκό
1 σκελίδα ψιλοκομμένο Σκόρδο
Αλάτι
Φρέσκο πιπέρι
500γρ Ζυμαρικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3 λεπτά μέχρι να αλλάξει χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για ακόμα 1 λεπτό. Ρίχνουμε τις γαρίδες, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού , το κρασί και βράζουμε για 5 λεπτά
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια το σπανάκι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας και τα προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι με τις γαρίδες. Ανακατεύουμε για 3 λεπτά μέχρι να ενωθούν οι γεύσεις. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε! Καλή επιτυχία!!!
You must be logged in to post a comment.