Τα κριτσίνια είναι ένα από τα αγαπημένα σνακ μικρών και μεγάλων για κάθε περίσταση. Το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι που δεν τα βαριέσαι ποτέ, αφού μπορούν να δημιουργηθούν κάθε φορά με διαφορετικά υλικά και μυρωδικά . Αυτά τα κριτσίνια που σου έφτιαξα σήμερα είναι το καλύτερο σνακ , νόστιμα με πολλά αρώματα ιδανικά να σε συντροφέψουν κάθε λεπτό της ημέρας. Λίγα υλικά πανεύκολη διαδικασία και το καλύτερο αντέχουν αρκετές μέρες σε αεροστεγής συσκευασία. Νόμιζω ότι πρέπει σίγουρα να τα φτιάξεις!
ΥΛΙΚΑ
250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
120γρ τυρί φέτα
50ml νερό
80ml ελαιόλαδο
1 κουτ σούπας ξύδι
1 κουτ γλυκού μπέκιν πάουντερ
Αλάτι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, κάνουμε μια λακούβα και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το νερο,το ξύδι, το αλάτι και την ρίγανη. Ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ευπλάστη ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια
Ανοίγουμε με ένα πλάστη ένα ορθογώνιο σχήμα και με ένα μαχαίρι ή με το εργαλείο που κόβουμε την πίτσα κόβουμε σε λωρίδες 1-2 εκατ , τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλά . Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία για όλη την ζύμη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Καλή επιτυχία!












