ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

30 Αυγούστου, 2022

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

0 Comments

Κριτσίνια για σήμερα και το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι που δεν τα βαριέσαι ποτέ, αφού μπορούν να δημιουργηθούν κάθε φορά με διαφορετικά υλικά και μυρωδικά . Ιδανικα για σνακ, θα σε συντροφέψουν κάθε λεπτό της ημέρας με γεύση που θα σε συναρπάσει ! Λίγα υλικά ,πανεύκολη διαδικασία ,με πρωταγωνιστές την Φέτα , την ντομάτα ,τις ελιές και την ρίγανη. Όλες οι γεύσεις της Ελλάδας κλεισμένες μέσα σε ένα κριτσίνι!!! Ακόμα δεν τα δοκίμασες?

ΥΛΙΚΑ

320γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

180γρ τριμένη ντομάτα (με τα ζουμιά)

110γρ ελαιόλαδο

100γρ τριμμένη φέτα

1 κουτ σούπας ξύδι

1 κουτ γλυκού ρίγανη

85γρ ελιές ροδέλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και τρίβουμε τις ντομάτες. Τοποθετούμε σε ένα μπολ το αλεύρι κάνουμε μια λακουβίτσα και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, την τριμμένη ντομάτα, την ρίγανη και την φέτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια.

Ανοίγουμε με ένα πλάστη ένα ορθογώνιο σχήμα και με ένα μαχαίρι ή με αυτό που κόβουμε την πίτσα κόβουμε σε λωρίδες 1-2 εκατ , τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Καλή επιτυχία !

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:



RSS
Follow by Email