Κριτσίνια για σήμερα και το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι που δεν τα βαριέσαι ποτέ, αφού μπορούν να δημιουργηθούν κάθε φορά με διαφορετικά υλικά και μυρωδικά . Ιδανικα για σνακ, θα σε συντροφέψουν κάθε λεπτό της ημέρας με γεύση που θα σε συναρπάσει ! Λίγα υλικά ,πανεύκολη διαδικασία ,με πρωταγωνιστές την Φέτα , την ντομάτα ,τις ελιές και την ρίγανη. Όλες οι γεύσεις της Ελλάδας κλεισμένες μέσα σε ένα κριτσίνι!!! Ακόμα δεν τα δοκίμασες?
ΥΛΙΚΑ
320γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
180γρ τριμένη ντομάτα (με τα ζουμιά)
110γρ ελαιόλαδο
100γρ τριμμένη φέτα
1 κουτ σούπας ξύδι
1 κουτ γλυκού ρίγανη
85γρ ελιές ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και τρίβουμε τις ντομάτες. Τοποθετούμε σε ένα μπολ το αλεύρι κάνουμε μια λακουβίτσα και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, την τριμμένη ντομάτα, την ρίγανη και την φέτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια.
Ανοίγουμε με ένα πλάστη ένα ορθογώνιο σχήμα και με ένα μαχαίρι ή με αυτό που κόβουμε την πίτσα κόβουμε σε λωρίδες 1-2 εκατ , τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Καλή επιτυχία !












You must be logged in to post a comment.